Szállások

Partner-szállásaink

A program helyszíne lehet partner-szállásunk egyike, vagy egy az osztályközösség által preferált helyszín is. Ebben az esetben a programvezető(k) szállás és étkezés költségei a diákcsoportot terheli.  

Cserekert Fogadó: Alszegi Porta

- Csíkrákos -

Meghitt falusi környezetben elhelyezkedő családias vendégfogadó. A közelben található a csíkrákosi Bogáti kápolna, ahonnan belátható a teljes Csíki-medence.
A szálláshely épületei egy nagy tágas udvaron helyezkednek el, amelyekben 2-7 ágyas szokákban vannak elszállásolva a résztvevők. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, így biztosítva a kényelmet.
Az étkezések a panzió éttermében zajlanak, amely a szálláshelytől 10 perc sétára található.
Ajánljuk nagy létszmú csoportoknak, és olyan osztályközösségeknek, akik együtt szeretnének részt venni tevékenységeinken. 

Akár tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető szálláshely. 

Férőhely: 45 fő + oktató

Ár: 200 RON/fő

Cserekert Fogadó: Cserei Kúria

- Csíkrákos -

Egy történelmű jelentőségű épület, ugyanis 1667-ben épült, ugyanez év októberében itt született Cserei Mihály Erdély törtnetírója is. A közelben található a csíkrákosi Bogáti kápolna, ahonnan belátható a teljes Csíki-medence.

A szálláshely épülete egy nagy tágas udvaron helyezkedik el, amelyben két tágas szobában vannak elszállásolva a résztvevők. Mindkét szobához külön fürdőszoba tartozik, így biztosítva a kényelmet.

Az étkezések a panzió éttermében zajlanak, amely a szálláshelytől 10 perc sétára található.
Ajánljuk kisebb létszmú csoportoknak, főként az I-VI. osztályos diákok számára. 
Akár tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető szálláshely. 

Férőhely: 24 fő + oktató

Ár: 200 RON/fő

Vass Panzió

- Zalán -

Sepsiszentgyörgy mellett barátságos kis székely faluban található panzió. Autentikus környezetben egy gazdaudvar mindennapjaiba kaphatnak betekintést az ide látogatók, többek között találkozhatnak lovakkal, kacsákkal és nyuszikkal. 

A szálláshely tágas udvarán lévő épületben 2-3 ágyas szobákban vannak elszállásolva a résztvevők. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, így biztosítva a kényelmet.

Ajánljuk kisebb létszámú csendes környezetre vágyó csoportok számára.
Akár tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető szálláshely.

Férőhely: 18 fő + oktató

Ár: 240 RON/fő

Barcasági Csángó Alapítvány

- Négyfalu -

Brassó szomszédságában lévő kis faluban található szálláshely. Autóval mindössze 10 percre elérhető a Hétlétra-vízesés (Canionul Șapte Scări), ami egy felejthetetlen élményt biztosít az odalátogatók számára. 

A szálláshely tágas udvarán lévő épületben 3-19 ágyas szobákban vannak elszállásolva a résztvevők. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, így biztosítva a kényelmet.

Ajánljuk nagyobb létszámú kalandvágyó csoportok számára.
Akár tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető szálláshely.

Férőhely: 40 fő + oktató

Ár: 245 RON/fő

Betty Panzió

- Csíkszereda -

A szálláshely Csíkszereda határában található, csendes és barátságos környezetben. Mindössze 1 perc sétára van a Nagy Imre Galéria, amelyben megtekinthetőek a képzőművész életművének nagyrésze: vázlatok, portrék, metszetek és tájképek. 

A szálláshely udvarán lévő épületben 3 ágyas szobákban vannak elszállásolva a résztvevők. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, így biztosítva a kényelmet.

Ajánljuk olyan közösségek számára, akik a városhoz közeli szálláshelyet részesítik előnyben.

Akár tömegközlekedéssel és gyalog is (Csíkszeredából) könnyedén megközelíthető szálláshely.

Férőhely: 29 fő + oktató

Ár: 200 RON/fő

Szent Benedek Tanulmányi Központ

- Gyergyószentmiklós -

A gyergyói-medencében elhelyezkedő szálláshely sok érdekességet rejt magában úgy állatok, mint növények terén. Megtalálható több madárfaj, őz, mókus és még sorolhatnánk. 

Csíky-kert természetvédelmi parkban lévő szálláshelyen 3-6 ágyas szobákban vannak elszállásolva a résztvevők. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, így biztosítva a kényelmet.

Egyszerre több nagy létszámú osztályközösség is kényelmesen elfér.

Az érdeklődőknek lehetőségük van belekóstolni a tangazdaságba, legyen szó sajt és joghurt készítésről vagy akár méhészetről, mindezt egy-egy opcionális program keretén belül. 
Akár tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető szálláshely.

 

Férőhely: 68 fő + oktató

Ár: 245 RON/fő

Hanna Panzió

- Csernáton -

Brassó és Kézdivásárhely között meghitt falusi környezetben elhelyezkedő szálláshely. A panziótól nem messze található az Ika vára, valamint a “Haszmann Pál” falumúzeum is.  

A szálláshely tágas udvarán lévő épületben 3-5 ágyas szobákban vannak elszállásolva a résztvevők. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, így biztosítva a kényelmet.

Ajánljuk nagyobb létszámú csendes környezetre vágyó csoportok számára.

Akár tömegközlekedéssel is megközelíthető szálláshely.

 

 

Férőhely: 44 fő + oktató

Ár: 240 RON/fő

Zöld Tündér Panzió

- Korond -

A Sóvidék legnevezetesebb telpülése szélén lévő szálláshely. Közelben található a Likaskő, amihez Firtos és Tartod tündérek legendája is fűződik.

A szálláshely tágas udvarán lévő épületben 3-4 ágyas szobákban vannak elszállásolva a résztvevők. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, így biztosítva a kényelmet.

Ajánljuk nagy létszámú csoportoknak, és olyan kis létszámú osztályközösségeknek, akik együtt szeretnének részt venni tevékenységeinken. 

Akár tömegközlekedéssel is megközelíthető szálláshely.

Férőhely: 45 fő + oktató

Ár: 240 RON/fő

Boldog Özséb Ifjúsági Ház

- Szelterszfürdő -

Szelterszfürdő Hargita megyében található, Szentegyházától 2 km-re. A völgy különlegessége a sziklás és síkságos részek váltakozása. 

A szálláshely tágas udvarán lévő épületben 4-6 ágyas szobákban vannak elszállásolva a résztvevők. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, így biztosítva a kényelmet.

Ajánljuk nagy létszámú csoportoknak, és olyan kis létszámú osztályközösségeknek, akik együtt szeretnének részt venni tevékenységeinken. 

 

Férőhely: 45 fő + oktató

Ár: 220 RON/fő

Csilla Panzió

- Nyárádmente -

A szálláshely egy csendes, nyugodt környezetben, 1 hektáros zöld övezetben helyezkedik el, halastavakkal körülvéve. A hatalmas udvar tökéletes a kinti tevékenységekhez és az esti tábortűzhöz is.

Az épületében 2-6 ágyas szobák várják a résztvevőket.  Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, így biztosítva a kényelmet.

Ajánljuk az aktív, a mozgást, a sportokat különösen kedvelő osztályközösségeknek. 

A szálláshely akár buszokkal is könnyedén megközelíthető. 

 

 

Férőhely: 56 fő + oktató

Ár: 240 RON/fő

Debreczi Panzió

- Csomakőrös -

A szálláshely csendes erdei környezetben található Csomakőrös felső felében. Gyönyörű kilátás fogadja az ide látogatókat, a tágas udvar pedig tökéletes helyszínt biztosít a kinti tevékenységek számára.

2-6 ágyas szobák várják a résztvevőket. A szobákhoz, külön fürdőszobák tartoznak, így biztosítva a kényelmet.

Olyan osztályok számára ajánljuk akik szeretik csendes és nyugodt környezetet.
A szálláshely alkalmas akár több osztály párhuzamos befogadására is.

Férőhely: 70 fő + oktató

Ár: 270 RON/fő

Kövess minket!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!